Roosenstein Wolke

 

Roosenstein Wolke
sinds 1886

Roosenstein Wolke is één van de oudste familiebedrijven in Nederland. In 1886 begon Johannes Hildebrandus Roosenstein zijn zaak in ‘Zeilpetten en Heerenmodes’ aan de Suupmarkt in Sneek.

De kennis en ervaring ging binnen de familie Roosenstein over van vader op zoon, en de pettenmakerij groeide tussentijds uit tot een groothandel in authentieke maritieme kleding.

In 1992 nam Lieseth Roosenstein de zaak over. De traditionele waarden en kwaliteiten koppelde zij aan een fris modieuze en tegelijkertijd tijdloze collectie, met een sterke identiteit. Daarin staan ook traditie en eerlijkheid centraal.

Tijdloos en toch helemaal van deze tijd

Wie veel buiten vertoeft, stelt specifieke en hoge eisen aan kleding. Roosenstein Wolke weet precies welke en vertaalt die wensen naar de bekende hoogstaande kwaliteit en comfortabele no-nonsense snit.

Al sinds 1886 produceert Roosenstein Wolke kleding, waarvan de kwaliteit zich door de jaren heen bewezen heeft. De kleding wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol en katoen en wordt verwerkt op authentieke wijze of volgens de nieuwste technieken.

Naast een authentieke collectie hebben ze ook oog voor vernieuwingen en laten zich ieder jaar weer inspireren om een eigentijdse zomer- en wintercollectie voor dames en heren te ontwerpen met actuele kleurencombinaties en nieuwe materialen.